Dno dna SDP-ova portala: Pravdali huligane koji su dno dna Hrvatske

18.06.2016. 10:25:17

OSUDILI IZGREDE, ALI ... Dok je Darijo Srna plakao, ali smogao snage za izaći na teren, dok je Vedran Ćorluka opet krvario, ali svejedno odigrao do kraja, dok su komentari diljem Europe aplaudirali još jednoj sjajnoj utakmici Hrvatske... Index.hr, portal blizak SDP-u, objavio je gadljiv tekst u kojem donekle brani huligane, odnosno opravdava ih za njihove postupke. Riječ je o tekstu "Dok je huligana u ložama, huligani s tribina će zasipati teren bakljama". Donosimo njegov početak. "HULIGANIZAM i divljaštvo nemaju opravdanja, kako onih golih do pasa, tako i onih u skupim odijelima. Posebno kada se s tribina na vatrogasce koji s terena kupe baklje, baci topovski udar. To je čisti pokušaj sakaćenja, pa i ubojstva, odvratno iživljavanje i zato ne samo da nema opravdanja, nego ni dostojne kazne.   I dok se u osudama huligana s tribina i golih do pasa ujedine svi, bez obzira na stalež, problem u Hrvatskoj je što smo divljake iz loža, u finim društvima i skupim odijelima, oguglali do te mjere da ih se smatra uglednim građanima koji se diče time da su najveći pojedinačni donatori pobjedničke stranke, sa čijim predsjednikom se nalaze kada se nađu u škripcu optužnica u kojima ih se tereti da su voljeni klub i još voljeniju domovinu oštetili za stotine milijuna.  Toliko su ugledni da predsjednici države organiziraju rođendane, intimno se druže, a na njenoj inauguraciji, kao i na izbornoj noći stranke koja ju je nominirala, VIP su gosti..."  I tako dalje. Index se išao obračunavati s HNS-om u trenutku kada cijela Hrvatska kipi zbog zadnjih izgreda. Dok je Darijo Srna plakao, ali smogao snage za izaći na teren, dok je Vedran Ćorluka opet krvario, ali svejedno odigrao do kraja, dok su komentari diljem Europe aplaudirali još jednoj sjajnoj utakmici Hrvatske... Ne, poanta NIJE obrana HNS-a. To uopće nema veze s ovim tekstom. Ali dok su neke budale pokušale ocrniti obraz Hrvatske, tražiti opravdanje za to - jednostavno ne postoji. Mjesta izrazima poput "osuđujemo napad, ali..." nema. Je li to jasno gospodo? NEMA!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.