Dokumentarni film - Spavate li mirno prozvana gospodo? (Video)

16.04.2020. 18:37:00

Govor Henryja Kissingera Vijeću za eugeniku, 25. veljače 2009. “Jednom kada stado prihvati obavezno prinudno cijepljenje, igra je završena! Tada će prihvatiti bilo što, i prinudnu donaciju krvi ili organa – za opću dobrobit. Kontrolirate um ovaca, i kontrolirat ćete cijelo stado. Proizvođači cjepiva će zarađivati milijarde, a mnogi od vas u ovoj prostoriji danas su investitori. To je ogromna pobjeda. Razrijedit ćemo stado, a pritom će nam oni sami platiti usluge istrebljenja…”
U tekstu objavljenom 3. travnja.2020, dugovječni sukreator američke vanjske politike podvlači 3 točke :
- Poziv na cijepljenjenajširih slojeva stanovništva na svijetu.
- Prelazak na digitalno financijski sistem kontrole.
- Ovim mjerama "ovce" će prigrlit NWO.
Zanimljivo je da je Bill Gates (privremeno) ostavio po strani svoj projekt Microsoft i ušao direktno u poslove sa – cijepljenjem! https://www.instagram.com/thisisbillgates/?hl=hr (Od veljače ove godine tržište cjepiva je šest puta veće nego prije 20 godina, danas je to više od 35 milijardi dolara i osigurava povrat od 44 dolara za svaki uloženi dolar. Nije čudo što mnogi kažu da je notorni Bill, ne samo "šef" WHO-u nego i "dirigent" grupaciji G20.
Treba li spomenutu i Alexandera Sorosa, (sina Geroge Sorosa) kao "produženu obiteljsku ruku zla"?
Treba li istaknuti i da su spomenuta trojica članovi "Skupine Bilderberg"? https://youtu.be/VITPUClhmzc
I taman kad je “vladarima”dobro krenulo, probudio se pokret SPREMNOSTI o kojem sam pisao ovdje https://portal.braniteljski-forum.com/blog/novosti/fahrenheit-451-anno-domini-2021

Izvor: Ivan Remeta Jonny

Izvorni autor: Ivan Remeta (Johnny)/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.