DOMAGOJ DUVNJAK POTPUNO SLOMLJEN NAKON PORAZA: 'PRETUŽAN SAM...' Najbolji i najtužniji čovjek na Euru kroz suze otkrio glavni razlog bolnog poraza

26.01.2020. 18:42:00

Hrvatska rukometna reprezentacije je u Stockhlomu protiv Španjolske nastupila u svom devetom finalu na velikim natjecanjima upisavši šesti poraz.

Neutješan je nakon finala bio kapetan Domagoj Duvnjaka koji je sa suzama u očima izašao pred kamere:

"Ja sam pretužan... prije svega bih čestitao ekipi i stručnom stožeru. Danas smo gubili, vratili se, poveli, a onda primili dva glupa gola. Tužan sam, žalostan, ali srebrna medalja je tu. Malo je koncentracije na kraju falilo. Ne znam... Razbranili smo njihovog golmana... Vruć sam, tužan, ne znam što da kažem, stvarno...", s grčem i drhtavim glasom govorio je fantastični kapetan koji je, osim nagrade za najboljeg igrača finala, proglašen i MVP-jem cijeloga prvenstva.

Izvor: Jutarnji list

Izvorni autor: SN/Foto: Ante Čižmić/CROPIX

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.