Dora, uz pomoć PDN-a, dobila printer od Tigra

06.09.2021. 14:34:00

Nakon naše objave o životu Sonje Perčin i njene kćerke Dore (https://portal.braniteljski-forum.com/blog/novosti/zivot-ju-nije-mazio-zato-joj-pomozimo) , ubrzo nam se javio pripadnik I gardijske brigade, Šefik Orlić - Tigar. I sam invalid u kolicima, s puno potreba, osjetio je potrebu za pomoć malenoj Dori. Vrlo brzo smo dogovorili što Dori treba za ovu školsku godinu, a to je bio printer. A ništa, razgovor Tigra i autora članka i za dva sata printer je bio kupljen. Jučer je napravljena primopredaja, uz ugodno druženje i ručak, te priče o svemu i svačemu. Uglavnom Dora i njena mama bile su oduševljene. Ne znajući da Šefik navija za NK Dinamo, malena Dora je nacrtala grb Dinama, kojeg je poklonila stričeku koji joj je darovao printer i olakšao pratiti nastavu ( on line) jer ona zbog svoje bolesti još ne može fizički u školu. I sklopilo se novo prijateljstvo, a vjerujemo da će Šefik nakon ovog druženja s Dorom, poticati i druge da joj se još pomogne.
Zahvaljumo Tigru, koji poziva sve da se ujedinimo u ovakvim situacijama, jer zajedničko možemo puno više.

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: privatni album

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.