DORH komentirao Predsjedničinu izjavu o njihovom radu i MIG-ovima

09.03.2017. 20:49:21

KRATAK ODGOVOR ' Ono što meni smeta je zašto DORH ne reagira odmah', kazala je predsjednica Državno odvjetništvo u četvrtak se oglasilo  o izjavama predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović u emisiji RTL Direkt. “Apsolutno nisam zadovoljna istragom oko MIG-ova, mislim da ona nije zagrebla dovoljno daleko”, rekla je Predsjednica o aferi bivšeg ministra obrane Ante Kotromanovića. Mnogi su se zapitali je li ovo napad na DORH, a evo što su odgovorili prozvani. “DORH ni Glavni državni odvjetnik RH neće reagirati ni komentirati izjave Predsjednice RH”, stoji u odgovoru Državnog odvjetništva objavljenom na televiziji na kojoj je Predsjednica gostovala. Upitana o njezinoj izjavi da zna neke predmete koje bi DORH trebao pažljivije istražiti, rekla je da su ti predmeti na internetskoj stranici Državne revizije. “Možete naći niz predmeta u kojima se utvrđuju nepravilnosti u raznim ministarstvima. Pitanje dnevnica je postalo pitanje tek kad ju je jedna televizija otvorila kao pitanje upravo pozivajući se na javno dostupne podatke. Ono što meni smeta je zašto DORH ne reagira odmah. Zašto se rješavaju pitanja unutar četiri, pet ili deset godina, a ne rješava se ono što je sada dostupno”, rekla je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.