Doznajemo: General Ante Gotovina trebao bi doći u Vukovar na Dan sjećanja!

17.11.2013. 15:30:21

1_185962

Gotovina bi tamo, prema informacijama kojima raspolaže naš portal, trebao stići u ponedjeljak ujutro i to u društvu generala Mladena Markača i Ivana Čermaka.

Unatoč najavama kojima posljednjih dana vrle medijski stupci general kako Ante Gotovina neće doći u Vukovar i biti u koloni sjećanja, Dnevno.hr otkriva kako bi se heroj domovinskog rata ipak trebao pojaviti u gradu heroju. Gotovina bi tamo trebao stići u ponedjeljak ujutro i to u društvu generala Mladena Markača i Ivana Čermaka. Podsjetimo, mediji posljednji dana tragaju za odgovorom na pitanje 'Hoće li se umirovljeni general Ante Gotovina pojaviti u vukovarskoj Koloni sjećanja 18. studenoga?' Zdravko Komšić, predsjednik Koordinacije Udruga proisteklih iz Domovinskoga rata već je ranije pozvao dvojicu generala u 'Grad heroja' podsjećajući da je prošle godine u Vukovaru bio general Mladen Markač, a mnogi bi branitelji željeli da mu se ove godine pridruži i Gotovina.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.