Dožupan, načelnik i direktor sjeli na službeni ručak i upali u more: 'Urušio se štekat, šta ćeš'

19.09.2020. 13:51:00

Nakon otvaranja vodovoda obišli smo dio obale koja se obnavlja u Marini, pa sjeli na osvježenje. I urušio se štekat, šta ćeš, rekao je splitsko-dalmatinski dožupan Ante Šošić.

Nakon što su dobili pitku vodu napajanjem iz rijeke Krke, stanovnici naselja Sevid i Vinišće u općini Marina, na pola puta između Splita i Šibenika, odlučili su proslaviti i organizirati svečani ručak, piše Tportal.

Tako su se u restoranu nad samim morem častili splitsko-dalmatinski dožupan Ante Šošić, tehnički direktor splitskog 'Vodovoda', predstavnik 'Vodovoda' iz Šibenika, pročelnica u općini, nastavnica u školi, no neočekivano su završili u moru. Prije nego što je hrana stigla za stol, platforma je popustila zbog težine. 

- Nakon otvaranja vodovoda obišli smo dio obale koja se obnavlja u Marini, pa sjeli na osvježenje. I urušio se štekat, šta ćeš - rekao je Šošić za Tportal te dodao kako su prvo provjerili brojno stanje, a onda su se počeli smijati. 

Načelnik Marine Ante Mamut imao je sreću pa je sjedio na drugoj strani stola.

- Ja sam vlaj, ja uvijek sjedim nasuprot moru. Pukla je konstrukcija i ljudi su popadali u more, šta ćeš. Ali ništa strašno, nitko se nije ozlijedio ili polomio. Važnije je da su naša naselja napokon dobila vodu - smije se i on.

Sevid i Vinišće dobili su vodu nakon dvogodišnjih radova na projektu vrijednom 8,26 milijuna kuna. 

Izvor: 24 sata

Izvorni autor: Astrid Čada/24 sata/Željko Valčić/HRT

Autor: