Dožupan u službenom vozilu vozi lokalnog krimosa i nekadašnjeg srpskog teroristu!

27.10.2018. 16:15:50

Dožupan Sisačko-moslavačke županije iz kvote srpskog naroda vozika se jutros po Vrginmostu, Dušan Bjelajac i to službenim automobilom županije sa predstavnikom svoje stranke DSS. Uči čovjek od Pupovca kako se i zašto koristi službeno vozilo na račun poreznih budala. Ipak i on ima nekakvu dokto rsku titulu i čin pukovnika JNA, zna kako sa narodom treba.. U vozilu se nalazio i lokalni krimos Dragan Ivković, tajnik DSS-a. Svatko ima svog krimosa, Pupovac Branka Jovičića, a ovaj Ivkovića u tome kraju. I svi su povezani sa hrvatskim krimosima i naravno svima su puna usta srpstva. Taj krimos Draganče je teži slučaj muljatora, ljudi su radili za njega dok je mutio sa glavnom štetočinom Kamenskog Antunom Crjencom, kojem je Draganče bio desna ruka. Pokupovali su kuće i zemlju od Srba traktorista pobjeglih u Srbiju za siću i ostali dužni radnicima koji su radili na njihovoj poljoprivrednoj zadruzi. Dragan Ivković je na Petrovoj gori za vrijeme rata radio na radiju i širio laži i mržnju protiv Hrvata. Nema što doktore Bjelajac pravog si našao. Niti Pupovac se ne bi ovog srpskog teroriste postidio! Ivković i Crjenac su sa tadašnjim načelnikom općine iz pupovčeve terorističke kvote Srba Brankom Jovčićem izmijenili urbanistički plan te bare i livade pretvorili u gradevinsku zonu! Čudo iz Gvozda! Naravno od toga nisu imale koristi porezne budale već ugroženo srpstvo i domoljubljesa vrha kace. U mjestu Kirinu uzeli su poticaje za sadnju šljiva i jabuka i sada to propada, a novci su strpani u džepove. Draganče je za PZ Petrova gora zemlju otkupljivao, dok mu je sadila srpska sirotinja u Lasinjsko Dugom selu šljive, jabuke i kestene na zemlji gdje je ispod bio ugljen. Ovi srboljupci, veliki Srbi, čak su ljudima pobjeglim u Srbiju uzeli i prisvojili kuće, zemlju, o tome se šutjelo, jer naravno srpski političari još uvijek krive za sve ustaše. Poticaji u džepu a od voćarstva ništa, zapušteni voćnjaci, zgrada od tvrtke Velebita preko puta policije u Gvozdu zjapi prazna, u kojoj je trebala bit prerada od strane poduzetnika Ivkovića i njegovog kompanjona, a koji su kupili kapacitete od imbecilno kretenske države za 1 kunu. Kupili da će ljude zaposliti i otvoriti u donjem dijelu pogon Kamensko šivanje, a na katu sušionu voća i bilja. Ništa od toga. Samo su rakiju iz Srbije švercali i tu pakirali za van, tvrdeći da je iz njihovih šljivika. Lopovluk samo takav. Danas stoji tabla na ulazu u Velebit "Poljoprivredna Zadruga Petrova gora- otkup zemlje i kuća!" Zamislite s kim dožupan šuruje ,a Srbi zadojeni srpstvom gladuju, jedino im ostale šajkače i četnikovanje kada se napiju... HOP

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.