Dr. Goluža: Gradska uprava, Plinara i ZG holding napravili su dug od 400 milijuna kn

29.04.2022. 11:15:00

Zagrebački gradski zastupnik, liječnik ginekolog i nekadašnji predsjednik Hrvatske liječničke komore Trpimir Goluža u četvrtak je na specifični način, s gas maskom na licu, upozorio na probleme u zagrebačkoj upravi, Plinari i ZG holdingu rekavši da je tamo isključivo zbog pohlepe u deset mjeseci napravljen izravni dug od oko 400 milijuna kuna i time potaknuta spirala inflacije teška par milijardi kuna koja nam je svima poskupila osnovne životne troškove za 10-15%. 

Zašto maska?

Goluža je u petak na svom Facebook profilu stavio objavu koju prenosimo u cijelosti:

“Jučer sam, isključivo kako bi privukao pažnju javnosti, za skupštinsku govornicu izašao s plinskom zaštitnom maskom. 

Znao sam da će malo tko obratiti pozornost na sadržaj onoga što ću izreći, a da će se velika većina zgražati na “debila” koji je s “gas maskom” govorio u Skupštini.

Iako je maska posve nevažna u cijeloj priči.

Činjenica da prosječni gledatelj, čitatelj i pratitelj hrvatskih medija ne vidi dalje od te maske pokazuje u kakvom je stanju naše društvo.

Genijalci iz Plinare, Holdinga i gradske uprave isključivo zbog pohlepe napravili su u 10 mjeseci izravni dug od oko 400 milijuna kuna i potaknuli spiralu inflacije tešku par milijardi kuna koja nam je svima poskupila osnovne životne troškove za 10-15%.

I to se sve uspješno drži ispod radara javnosti! Slučajno?

O pokušaju privatizacije nečega što vrijedi milijarde za par stotina milijuna da i ne pišem! O tome nitko ni riječi ni slova.

I u tome svemu ljudi vide samo MASKU.

Znao sam, zato sam je i stavio.”

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: narod.hr/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.