Dr. Ivanu Šreteru, s ljubavlju

14.04.2016. 20:32:51

U subotu, 16. travnja, s početkom u 18 sati, u Hrvatskom domu „Dr. Franjo Tuđman“ u Pakracu održat će se svečanost - „Dr. Ivanu Šreteru, s ljubavlju“, a koju organizira Kulturno prosvjetno društvo „Sloga“ iz Pakraca. Tom prigodom, Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.), u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz Domovinskog rata, dodijelit će (posthumno) priznanje Junak hrvatskog Domovinskog rata dr. Ivanu Šreteru, a primit će ga članovi njegove obitelji. Bit će to prigoda da se još jednom prisjetimo ovog iznimnog čovjeka i branitelja, a kojeg su srpski četnici ubili 1991., najvjerojatnije u koncentracijskom logoru Bučje. Posmrtni ostaci dr. Šretera na žalost još uvijek nisu pronađeni. U prigodnom programu sudjelovat će: prof. Danijel Rehak, predsjednik Hrvatskog društva logoraša srpskih koncentracijskih logora, dr. Vesna Bosanac, predsjednica Udruge hrvatskih liječnika dragovoljaca Domovinskog rata 90.-91., izaslanici predsjednice Republike i predsjednika Hrvatskog sabora, Mladen Pavković, predsjednik UHBDR 91., general Ljubo Ćesić Rojs, Damir Špančić, predsjednik KPD „Sloga“, pjevačke skupine „Golubica“ iz Batrine, „Slavča“ iz Nove Gradiške te domaća Ženska pjevačka skupina KPD „Sloga“. Ulaz je slobodan. UHBDR91.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.