Dr. sc. Peternel: ‘Nova PR strategija – najpopularniji ministar angažiran promovirati Plenkovićevu predizbornu kampanju’

31.03.2020. 16:55:00

“Nova PR strategija press konferencija- najpopularniji ministar angažiran promovirati predizbornu kampanju premijera! Žao mi je Beroša jer ga uvlače. On je simpatični junak baš zato što je profesionalan , iskren i objektivan. Čim dozvoli uvuči se u lobiranje i navlačenje za bilo koga, čarolija će završiti jednako brzo kao sto se dogodila!”, napisao je dr. sc. Igor Peternel komentirajući izjavu ministra zdravstva koji je za nabavu zaštitne opreme pohvalio predsjednika Vlade Andreja Plenkovića.

Njegovu objavu donosimo u cijelosti.

“Nosim vam dobre vijesti. Zahvaljujući osobnom kontaktu premijera Plenkovića s kineskim vrhom sletio je avion iz Šangaja i donio zaštitnu opremu!”
Nova pr strategija press konferencija- najpopularniji ministar angažiran promovirati predizbornu kampanju premijera! Žao mi je Beroša jer ga uvlače. On je simpatični junak baš zato što je profesionalan , iskren i objektivan. Čim dozvoli uvuči se u lobiranje i navlačenje za bilo koga, čarolija će završiti jednako brzo kao sto se dogodila!”, napisao je Peternel.

* Mišljenja iznesena u komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva Portala dnevnih novosti.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: ig/Foto: Fah/Snimka zaslona (Fotomontaža: Narod.hr)

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.