Dragomir Čelebić:Europski centar za ljudska prava osuđuje postupke premijera Milanovića!!!!

17.09.2013. 17:14:18

„Hrvatska nije smijela biti talac generala Ante Gotovine,ali nam se čini da smije biti talac bivšeg šefa UDBA-e i premijera“????

U neka,ne tako daleka vremena su velikom heroju, generalu Gotovini,mnogi predbacivali da ne može cijeli narod i Hrvatska biti talac jednog čovjeka.Nažalost,danas ti isti ljudi šute,kada je cijeli narod Hrvatski i čitava Hrvatska talac jednog bivšeg UDBA-ša i premijera koji ga štiti.

Isti ti,sugerirali su generalu Gotovini da svoje domoljublje dokaže pred sudom u Haagu,što je on i učinio.Zanimljivo je da danas ti pametnjakovići nemaju istih ili bar sličnih  sugestija za bivšeg UDBA-ša Josipa Perkovića,pa se postavlja pitanje dali je je to razlog jer ne računaju na domoljublje Perkovića ili se ovdje radi isključivo o licemjerstvu,strahu i nervozi onih koji su činili i sudjelovali u zlodjelima za vrijeme bivše Jugoslavije.

Naime,želimo reći ,da ova Vlada,na čelu s Milanovićem,svojim dvostrukim mjerilima,na primjeru generala Gotovine i bivšeg UDBA-ša Perkovića,pokazuje da selektivno primjenjuje Ustav i Zakone RH,pa dok neke,kao na pokretnoj vrpci izručuje,neke se debelo štiti.Nažalost,premijer Milanović i ministar pravosuđa Orsat Miljenić,kao i mnogi u Vladi,pokazali su svojim činom da je Hrvatska jedina zemlja u Europskoj uniji koja do dan danas nije osudila komunističke zločine.Naprotiv Milanović svojim postupkom prema Europskoj komisiji,ispada da ih štiti i time uzrokuje gubitak 80-ak milijardi eura dok njegov ministar Linić ubire harač od već osiromašenog radnika,seljaka i hrvatskih branitelja.

Nakon što je povjerenica Viviane Reding obavijestila kolegij povjerenika o hrvatskom (Milanovičevom) kršenju europskog uhidbenog naloga i nakon što je dobila potporu cijele Komisije da se aktivira članak 39. koji predviđa zaštitne mjere i sankcije protiv Hrvatske.,premijer Milanović mora preuzeti političku odgovornost zbog sankcija koje očekuju Hrvatsku.Ne očekuju te sankcije njega i Vladu niti političare,nego sav hrvatski puk,

Hrvatska ne smije biti talac bivšeg šefa Udbe i premijera koji ga štiti.Sa našim razmišljanjem i sugestijama su se složili i mnogi stručnjaci,političari a posebno građani,pa zaključujemo da je cijela nacija talac premijerove tvrdoglavosti i neprovođenja europske pravne stečevine. Nedopustivo je da jedna osoba sve nas dovodi u talačku situaciju zbog svoje tvrdoglavosti i egoizma.Smatramo da zbog istih razloga da se njemačka kancelarka Angela Merkel nije pojavila na svečanosti proslave ulaska u Europsku uniju,jer je Njemačka tražila provedbu uhidbenog naloga.

Postavlja se pitanje:Ako se Sanaderu sudi da je namjerno nanio stetu drzavi prodavsi INA-u prejeftino,ako je prejeftino isporučivao struju u Hercegovinu.Zašto se po istom Zakonu i principima ne može teretiti Milanovica jer svojim činom i postupcima nanosi štetu Hrvatskoj i Hrvatskom narodu štiteći Perkovića i time zakidajući Hrvatsku sa mogućih 80-ak milijardi eura..

Milanović je proveo sve namete i poreze iz EU s lakoćom pa se pitamo zašto ne provede i uhidbeni nalog koji se odnosi na Perkovića. Ovo bi i za najveće laike i oportuniste trebao biti dokaz o razmjerima UDBA-škog djelovanja i umreženosti u svim hrvatskim državnim institucijama, a time potreba za lustracijom.

Zbog svih ovih nemilih događaja u odnosu premijera Milanovića i njegove Vlade u odnosu na Europsku komisiju,gdje je jedini gubitnik Hrvatski narod,kao Europski centar za ljudska prava,ljuti smo i na oporbu,smatrajući da nije dovoljno aktivna,stoga tražimo da se aktivira na dobrobit hrvatskog naroda.

Tražimo ostavku Vlade jer su obmanjivali javnost da problema nema,svojim postupcima očigledno štite počinitelje zločina koji je počinila obavještajna služba totalitarnog komunističkog sustava,time pokazuju da ne poštuju zakone, odnosno obveze RH prema Europskoj Uniji.Ako se to ne dogodi, tražimo od svih parlamentarnih stranaka da se izglasa nepovjerenje Vladi,a ako se to ne dogodi, tražimo od svih saborskih zastupnika pojedinačno izjašnjavanje o pitanju ostavke Vlade RH.Ukoliko se niti to ne dogodi, tražimo od svih političkih stranaka, nevladinih udruga i uglednih hrvatskih institucija da se pridruže u općem zahtjevu građana RH da Vlada RH podnese ostavku.

PREDSJEDNIK:

Dragomir Čelebić-Drago

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.