DRAMA NA NEBU: Hrvatski MiG-ovi presreli zrakoplov zbog dojave o bombi! (FOTO)

05.07.2016. 13:44:38

Informacije o opasnosti tijekom leta bit će poznate nakon istrage i pregleda zrakoplova. Zbog dojave o bombi u putničkom zrakoplovu koji je letio iz New Yorka prema Tel Avivu MiG-ovi su iznad Europe presreli spomenutu letjelicu. Strani mediji navode da su zrakoplov prvo presreli švicarski FA-18 nakon što je ušao u njihov zračni prostor, a zatim, prema neslužbenim informacijama, i hrvatski MiG-ovi koji su zrakoplov prepratili nad našim zračnim prostorom. Hrvatski su MiG-ovi reagirali prije talijanskih. Zrakoplovu Boeing 747-400 aviokompanije El AL sletio je u zračnu luku Ben Gurion oko 11:47 po hrvatskom vremenu, a informacije o opasnosti tijekom leta bit će poznate nakon istrage i pregleda zrakoplova. Capture

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.