DRAMA u Poreču: Trinaestoro djece prevezeno u bolnicu zbog trovanja klorom!

09.07.2018. 19:24:33

U turističkom naselju Lanterna u blizini Poreča čak trinaestoro djece otrovalo se klorom prilikom kupanja u otvorenom bazenu. Po otrovanu djecu došla su četiri kola hitne pomoći akako bi ih u što kraćem roku odvezla na pulsku pedijatriju. Danas oko 13 sati porečka je policija zaprimila dojavu da u turističkom naselju Lanterna nekoliklo djece ima problema s disanjem i kašljanjem pa su policijski službenici upućeni na intervenciju zbog sumnje na trovanje zbog povećane koncentracije klora u bazenu. “Policijski službenici obavit će očevid i poduzeti druge radnje kako bi se utvrdile sve okolonlsti ovog dogadjaja. Trenutno je liječničku pomoć zatražilo trinaestoro djece i za sada nemamo informacije da je netko od njih teže ozlijeđen”, poručila je Suzana Sokač iz Policijske uprave Istarske za Jutarnji list. Iz Opće bolnice Pula javljaju kako se radi o djeci od 4 do 15 godina koja su hospitalizirana na dječjem odjelu. Sva djeca neće biti zadržana, već samo ona koja imaju smetnjue s disanjem te povraćaju. Neka djeca su na kisiku, a neka su dobila infuziju. Sva su djeca zbrinuta i pod stručnim su nadzorom.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.