DRAMA U SISKU: Branitelj upao na konferenciju i vikao: 'Zašto izdaješ svoje prijatelje branitelje, zar zbog pet tisuća kuna naknade??'

24.10.2014. 16:50:30

Orkan je kasnije napomenuo da spomenuti branitelj problematična osoba koja je neko vrijeme provela i u zatvoru. Na završnoj predizbornoj konferenciji za novinare Davorka Vidovića, kandidata SDP-a za sisačko-moslavačkog župana na kojoj su kao sudjelovali Tonino Picula, Silvano Hrelja i umirovljeni pukovnik Ivica Pandža Orkan dogodio se incident. Naime, nakon Orkanova obzanjivanja podrške u drugom krugu izbora za sisačko-moslavačkoga župana, Davorka Vidovića, jer više vjeruje njemu nego protukandidatu Ivi Žiniću, nepoznati je muškarac iz publike ustao i viknuo: "Zašto Orkane, zašto daješ potporu Davorku Vidoviću? Zašto izdaješ svoje prijatelje branitelje, zar zbog pet tisuća kuna naknade?". Ogorčenog su branitelja brzo ušutkali i izveli iz dvorane, no nastavio je vikati pred vratima. Spominjao je prodane duše i isticao svoju ogorčenost. Kasnije je rečeno da se radi o hrvatskom branitelju Ivi Vraniću iz Sunje. Orkan je kasnije napomenuo da spomenuti branitelj problematična osoba koja je neko vrijeme provela i u zatvoru. S obzirom na nadolazeće izbore, Davrko Vidović je istaknuo da mu je žao što se ponovo ne bira čovjek, već stranački ljudi. "Meni je jedna članica HDZ-a rekla da neće glasati za mene, iako me dobro poznaje, već za Ivu Žinića kojega ne poznaje jer je ona vojnik partije te da bi prema njoj kandidat za župana mogao biti i Pajo Patak, ali bi ona glasala za njega ako je član HDZ-a", rekao je Vidović te dodao: "Neki su  pak vijećnici sa mnom razgovarali i obećali mi potporu", ne otkrivši o kome je riječ i iz koje stranke dolaze vijećnici Županijske skupštine koji mu obećaju potporu.  
  • Autor: T. Pšenko
  • Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL
Izvorni članak pogledajte OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.