Dramatična potjera u Ogulinu: Ulovili dvojicu i bacili ih na pod

26.03.2019. 10:24:57

Nakon što su ih policajci opkolili, bili su prisiljeni zaustaviti auto. Policija je dvojicu uhitila odmah, a nekolicina njih se trčeći dala u bijeg kroz Štrosmajerovu ulicu prema pruzi U Ogulinu jutros prava filmska drama. Nešto iza 8 sati u samom središtu grada nekoliko policijskih vozila lovilo je automobil BIH registarskih oznaka, javlja OGportal. POGLEDAJTE VIDEO

Uskoro je postalo jasno da se radi o migrantima u automobilu koji su se dali u bijeg. Nakon što su ih policajci opkolili bili su prisiljeni zaustaviti auto. Policija je dvojicu uhitila odmah, a nekolicina njih se trčeći dala u bijeg kroz Štrosmajerovu ulicu, pored Obrtničke škole, prema pruzi. Za njima je nastavila i policija, a u ovom trenutku nema informacija o kolikom se broju migranata radi i kako je sve završilo, piše OGportal.
>> Uskoro više...
   

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.