DRAMATIČNO UPOZORENJE: Nijemac 10 dana bio u Islamskoj državi! ‘Sprema se nuklearni holokaust!’ (VIDEO)

30.09.2015. 12:50:44

“Naravno da sam vidio užasne brutalne snimke u kojima pripadnici Islamske države sijeku glave, a to mi je posljednjih mjeseci izazivalo zabrinutost o tome kako mogu biti siguran da ću i ja izbjeći takvu sudbinu”, ispričao je ovaj reporter i nadodao kako nije želio odustati od svog zadatka. Njemački novinar Jürgen Todenhöfer proveo je 10 dana u Islamskoj državi. S javnosti je tako podijelio tvrdnje džihadista za koje tvrdi da najozbiljnije planiraju nuklearni holokaust kojim bi većinu ‘nevjernika’ zbrisali s lica zemlje. Čelnim ljudima kalifata odgovaralo je što je Todenhöfer godinama kritizirao američku politiku na Bliskom istoku. Stoga su procijenili kako je ovaj Nijemac dobrodošao u Islamsku državu. Tako za Daily Mail Nijemac tvrdi kako Islamska država planira “nuklearni cunami” protiv Zapada i svih koji se protive njihovoj ideji o stvaranju kalifata. Njemački novinar je sva svoja iskustva opisao u svojoj novoj knjizi “Unutar ID – Deset dana u Islamskoj državi”. Osim toga, njemački novinar je mjesecima prije susreta s islamistima bio u kontaktu preko Skypea. “Naravno da sam vidio užasne brutalne snimke u kojima pripadnici Islamske države sijeku glave, a to mi je posljednjih mjeseci izazivalo zabrinutost o tome kako mogu biti siguran da ću i ja izbjeći takvu sudbinu”, ispričao je ovaj reporter i nadodao kako nije želio odustati od svog zadatka. Ispričao je kako ljudi žive u uništenim kućama, barakama, ali i jamama koje su nastale bombardiranjem. On je spavao u vreći za spavanje. Todenhöfer nije preveliki optimist što se tiče uništenja ISIL-a, smatra kako bi džihadiste jedino Arapi mogli uništiti. ”To je najopasnija teroristička skupina koju sam ikada vidio. Možda ih jedino mogu uništiti Arapi, ali nisam siguran da su voljni ući u taj rat. Što vrijeme ide dalje, ja sam sve veći pesimist”, otkrio je. Ujedno, njemački reporter je podijelio zabrinjavajuće činjenice: ”Džihadisti su puno opasniji i organiziraniji nego što zapadni čelnici misle. Borci su entuzijastični i uvjereni u konačnu pobjedu i smatraju da moraju ubiti pola milijarde ljudi”. Todenhöfer je na kraju zaključio:’ ‘ISIL želi osvojiti svijet. Spremaju najveće ‘vjersko čišćenje’ u ljudskoj povijesti.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.