DRAŽAN (PIKSI) VIDOVIĆ POK. JOKETE 1970. - 2021. HRVATSKI BRANITELJ

08.12.2021. 18:58:00

”O Bože, zar si pozvao mene? Tvoje usne moje rekoše ime. Svoju lađu sada ostavljam žalu, od sad idem kamo šalješ me ti.” Tužna i slomljena srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 8.XII.2021. u 51. godini života blago u Gospodinu napustio naš voljeni, nikad prežaljeni sin, suprug, otac, brat, djever, ujac, stric, zet i rođak

DRAŽAN (PIKSI) VIDOVIĆ

POK. JOKETE 1970. - 2021. HRVATSKI BRANITELJ
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 9.XII.2021. na mjesnom groblju Sv. Marije u Gradcu. Pogrebna povorka polazi ispred mrtvačnice na groblju u 15 sati. Ožalošćeni: majka Jela, supruga Nada, sinovi Josip i Ivan, braća Božo, Neven i Mate s obiteljima, sestra Marijana s obitelji, punica Marija, šurjaci Mladen, Denis i Ante s obiteljima te ostala tugujuća mnogobrojna rodbina, prijatelji i kumovi. Molimo biti oprošteni primanja žalovanja. Počivao u miru Božjem!

Izvor: Slobodna Dalmacija

Izvorni autor: SD/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.