Drugi dan Tjedna sjećanja na Vukovar i Škabrnju

14.11.2016. 17:21:02

U sklopu Tjedna sjećanja na Vukovar i Škabrnju Hrvatska udruga Benedikt u utorak, 15. studenog 2016., s početkom u 19 sati u dvorani Dominikanskog samostana u Splitu, Hrvojeva 2, organizira predstavljanje knjige „Nebeski ratnici – uspomene hrvatskoga pilota“ te prikazivanje isječaka iz filma o Samostalnom zrakoplovnom vodu Osijek. Knjigu će predstaviti i iznijeti svoja svjedočanstva autor Vladimir Rajtar, dr. sc. Ante Nazor, ravnatelj Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata, Josip Hrgović, pripadnik Samostalnog zrakoplovnog voda Osijek i Vladimir Brnardić, autor filma o Samostalnom zrakoplovnom vodu Osijek. knjiga-nebeski-ratnici Istu večer u sklopu Tjedna sjećanja Nacionalni sindikat policije i Hrvatska udruga Benedikt s početkom u 19 sati u kino dvorani u Imotskom organiziraju prikazivanje dokumentarnog filma „Ovčara – neispričana priča“. film-ovcara-neispricana-prica Hrvatska udruga Benedikt

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.