Društvene mreže ekplodirale: Hvale Karamarka, rugaju se Milanoviću, vrijeđaju Petrova

20.12.2015. 14:35:45

NAKON što je završio sastanak vodstava koalicije Hrvatske raste i Mosta i nakon što je čelnik Mosta Božo Petrov rekao je da su vrata za Domoljubnu koaliciju zatvorena, da su ispali iz igre, na društvenim mrežama pokrenuta je prava mala revolucija. Iako je “ispao iz igre”, iako su vrata za Domoljubnu koaliciju zatvorena, Tomislav Karamarko je postao pobjednik pregovora. SDP-ov čelnik Zoran Milanović javno je prozvan lažljivcem i prevrtljivcem. Bitno je spomenuti da to nije stav njegovih političkih protivnika. Tako su  ga  definirali i četiri istaknuta člana njegove stranke. Najgore je prošao Božo Petrov, a ostane li na liniji povratka Zorana Milaanovića i SDP-a na vlast, njegovo sotoniziranje će se nastaviti. Jedino će ga Milanovićevi mediji opet početi slaviti kao treći put i kao ozbiljan otklon od poltike HDZ-a i SDP-a Javno pitanje zastupniku Mosta Miri Bulju postavio je novinar Ante Gugo. Gugo je i Knina, Bulj iz Sinja, Susjedi su i znaju se: ”Miro, jesi li se borio u građanskom ratu za slučajnu državu? Naime, kao pripadnik Mosta ti spašavaš politički život Zoranu Milanoviću, čovjeku koji je izjavio da smo vodili građanski rat koji su izazvali Hrvati i da je Hrvatska slučajna država. Dragi Miro, pigledaj u oglredalo i reci – da, ja želim da taj čovjek nastavi drmati Hrvatskom, pa makar i iz sjene. Ako to izgovoriš, ja ću ti se javno ispričati za ovo što sam napisao. Miro, dovodiš na vlast čovjeka koji je kao glasnogovornik partije pravdao progon tvog alkarskog vojvode, protiv čega smo ti i ja zajedno prosvjedovali. Možeš li to, Miro? Ja bih još uvijek svoju desnu ruku dao da nisi takav prevrtljivac…”

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.