Društvo za očuvanje hrvatske vojne tradicije poziva Vas na otvorenje novouređenog spomen doma «Muzej Operativne zone i Zbornog područja Bjelovar»

22.09.2021. 14:41:00

Muzejski koncept čine postav na otvorenom u okviru Spomen područja «Barutana 1991.» i Informativno-edukacijski centar «Barutana 1991.» s novouređenim galerijskim prostorom i muzejskim postavom izvedenim po uzoru na svjetske muzeje posvećene velikim svjetskim ratovima.

Otvorenje Muzeja Operativne zone i Zbornog područja Bjelovar održat će se, povodom Dana Grada Bjelovara i Dana bjelovarskih branitelja i 30. obljetnice oslobođenja Bjelovara od Jugoslavenske narodne armije, u utorak 28. rujna s početkom u 19 sati (Spomen područje «Barutana 1991.», Barutanski put 10, Bjelovar). 

Uređenje muzejskog postava sufinancirana su sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Bjelovarsko-bilogorske županije, Grada Bjelovara i sredstvima donatora i partnera Radujemo se Vašem dolasku!

PROJEKT SE PROVODI U SKLADU S PREPORUKAMA NACIONALNOG STOŽERA ZA SUZBIJANJE BOLESTI COVID 19 - BUDIMO ODGOVORNI!

Više možete pročitati OVDJE!

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: MOZ Bjelovar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.