'Druže, ovaj put ti neće proći udbaške teze kao onda kada si pokrao novac za obranu Hrvatske'

28.07.2013. 09:12:59

Premijera Milanovića i predsjednika Sabora Josipa Leku branitelji su odmah nakon održavanja 'četničkog derneka' u Srbu u subotu, nazvali drugovima i optužili ih ih da su dopustili da se hrvatske branitelje naziva fašistima i nacistima, iako su oni stvarali državu dok su 'određeni političari dezertirali i čučali po podrumima ispod ženine suknje'.
'Vi gospodo, koja svakim danom sve bezobraznije promičete komunizam i četništvo u Hrvatskoj, zašto niste 1991. osobno uzeli oružje u ruke i stavili svoje živote na oltar domovine, a ne da vam Državu stvaraju fašisti i nacisti?'. Riječi su to koje su revoltirani hrvatski branitelji, odnosno domoljubna udruga Croatorum, uputili premijeru Milanoviću i predsjedniku Sabora Josipu Leki odmah nakon održavanja 'četničkog derneka' u Srbu u subotu. Vladajuće nazivaju 'drugovima'  i optužuju ih da su dopustili da se hrvatske branitelje naziva fašistima i nacistima, iako su oni stvarali državu dok su 'određeni političari dezertirali i čučali po podrumima ispod ženine suknje'. Pismo je, između ostalog, reakcija na riječi bivšeg predsjednika Stipe Mesića koji je u subotu izjavio da se u Srbu 1941. dogodio ustanak protiv naci-fašističkih okupatora i da prikriveni ustašofili to neće moći izmijeniti u povijesti. Branitelji Mesiću odgovaraju da su se borili protiv komunističkog totalitarnog režima i Jugoslavenske narodne armije, čiji je vrhovni zapovjednik bio upravo on, koji danas branitelje naziva ustašoidima. Kažu kako ovaj put neće proći Mesićeve udbaške teze, kao što je mislio da se neće saznati da je pokrao tri čeka namijenjena za kupovinu naoružanja za obranu Hrvatske, o čemu postoji i video dokaz . 'Gospodo ili drugovi, mi hrvatski branitelji i domoljubi Vas moramo podsjetiti da među nama nema ustaša jer smo svi odreda rođeni nakon Drugog svjetskog rata', stoji nadalje u priopćenju. Milanoviću i Leki branitelji poručuju kako su oni tek obični zaposlenici hrvatskog naroda i branitelja i da su stoga  dužni štititi hrvatske nacionalne interese, a ne interese koljača, Udbaša, KOS-a. Vladajuću garnituru podsjećaju i da Hrvatska nije stvorena na temeljima partizana, kako oni to vole izjavljivati, nego na temeljima nacionalno svjesnih i demokratsko svjesnih hrvatskih branitelja i njihove žrtve da Hrvatska država nakon pet godina krvavog domovinsko-obrambenog rata izađe iz kriminalne Jugoslavije i postane dio zajednice Europskih demokratskih zemalja. Podsjetimo, iz Croatoruma su nedavno čelnim ljudima hravatske Vlade i Sabora te predsjedniku Ivi Josipoviću, uputili zahtjev za provedbu lustracije, osudu komunizma i zabranu komunističkih obilježja, kojima je u subotu Srb vrvio. Vladajuće oštro osuđuju zbog nepoštivanja deklaracija EU, odnosno Rezolucije o osudi komunizma i njegovih zločina u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe 2006. godine. 'Gospodo zaposlenici hrvatskog naroda, ili radite posao kako treba, ili ćete dobiti otkaz ugovora o radu', stoji na kraju priopćenja iz Croatoruma.
Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.