DRŽAVA BEZ DOSTOJANSTVA !!!

02.05.2022. 16:10:00

Na današnji dan u Borovu selu četnici su 12-toricu naših redarstvenika do neprepoznatljivosti izmasakrirali a da pritom nitko od počinitelja tih strašnih zločina licu pravde nije ni priveden a kamo li osuđen !!!
Sve dosadašnje vlade i predsjednici po pitanju ratnih zločina ni do danas ništa nisu poduzeli dapače, još te abolirane, njihove istomišljenike i nasljednike saborskim mandatima i ministarskim mjestima nagrađuju !!!
Da vi vladajuću imalo svoj narod i svoju Domovinu volite nikada ne bi dozvolili da se po Ljepoj našoj četnički spomenici podižu niti bi pripadnici SDSS-a koji isključivo četnike zastupaju i brane u radu Vlade i Sabora sudjelovali !!!
Svojom izdajničkom politikom naše dane PONOSA i SLAVE ste nam UKRALI i sve redom pogazili pa tako i Domovinski obrambeni rat i naše branitelje koje ste na margine ovog društva i ove zajednice bacili a četnike objeručke prigrlili što je i više nego sramotno i nedopustivo !!!
U više navrata do sada pisala sam i govorila da vi kao takvi nemate što pred spomenicima našim poginulim braniteljima tražiti niti govoriti kako ste im se došli pokloniti jer to ne stoji dapače !!!
Vi isključivo protokolarne zadaće odrađujete još i dnevnice za to lažno klanjanje dobivate a dalje po svom radite i sve hrvatske vrijednosti uništavate !!!
Vi "gospodo" ovu zemlju od srbočetničke agresije niste branili niti ste četničku "ljubav" na svojoj koži osjetili !!!
Međutim, ni to ne bi bilo bitno kad bi vi dušu čovjeka u sebi imali ali, vi ni mrvu duše ni ljudskosti u sebi nemate a o bešćutnosti da i ne govorim !!!
U protivnom, i te kako bi od Srbije ratnu odštetu tražili pa tako i za naše logoraše koje prezirete kad o proživljenom paklu po srpskim logorima ISTINU govore !!!
Ali, ne prezirete abolirane kojima ugađate i pažljivo slušate što vam drug Pupi i njegova družina govore jer, njihove riječi su zakoni koje svi u ovoj zemlji moramo poštivati pa i vi o čijim rukama vaš opstanak na vlasti ovisi !!!
PA JEL MOŽE JADNIJE ???
U tom istom Borovu selu nedaleko pogibije naših redarstvenika ogromno zdanje u spomen na Vukašina Šoškočanina stoji kojeg u Srbiji pa tako i abolirani u našoj zemlje kao heroja slave još ga i hrvatska policija čuva što je gadljivo i nedopustivo !!!
A vi vladajući umjesto da se sa četničkim zločinima i razaranjem naše zemlje pozabavite vi od nas tražite da sve zaboravimo što je i više nego jadno, bešćutno i bezobrazno !!!
"Gospodo" vladajući morali bi znati da ne postoji gumica kojom se četnički zločini mogu izbrisati pa tako ni memorija naroda koja sve pamti !!!
Još vi od nas besramno tražite da te proživljene strahote zaboravimo jer ste uvjereni kako smo svi debili koji dobro od zla neznaju razlikovati !!!
Međutim, gadno se varate jer tim svojim izjavama i ponašanjima vrijeđate narod kojem nažalost i sami pripadate pa tako i DRŽAVU kojoj ste na čelu a u kojoj prava ni pravde za istinske Hrvate i domoljube nema osim za one koji su po nama pucali i zemlju nam razarali što je
PRESTRAŠNO I NEDOPUSTIVO

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.