Duje Čop: Igrali smo katastrofalno, treba nas biti sram

11.08.2013. 09:10:57

- Ni kad igraš u kvartu, ne možeš početi igrati u 60. minuti, jer onda i kad kreneš ne možeš puno napraviti

S pravom se Kruno Jurčić pribojavao utakmice s Hrvatskim dragovoljcem, pokazalo se to sinoć i Kranjčevićevoj gdje su plavi odigrali samo 1:1. I to tako da im treba biti neugodno, pogotovu zbog prvog poluvremena. U tom dijelu utakmice Dinamo nije imao niti jedan udarac u okvir gola, uz tek jednu pravu priliku koju je Čop pripremio Rukavini, ali Ante je tukao mlako i pored gola. Dragovoljci nisu bili u bunkeru, igrali su nogomet i bili su bolji, opasniji, konkuretniji, dečki su se borili, a i pokazali su da i znaju, iako u njihovim redovima nema zvijezda i zvučnih imena. Za razliku od Dinama koji je bio mlak, blijed, nije znao što bi s loptom. Imao je tek borbenog Čopa i razigranog Soudanija. Pokus s Halilovićem nije uspio Prvi udarac u okvir Dinamo je imao tek u 50. minuti, a nogomet je počeo igrati od 60. minute i odmah je zabio gol. Tko drugi nego Soudani. Samo, odmah je 30 sekundi kasnije Sare promašio loptu i sjajni Jan Doležal je zabio za Sigećane. I u prvom poluvremenu se svidio,čak je i iskusnog Josipa Šimunića poslao po "ćevape". - Ni kad igraš u kvartu, ne možeš početi igrati u 60. minuti, jer onda i kad kreneš ne možeš puno napraviti, neće te sreća nagraditi. Imali su situacije i iz kojih su mogli odvesti utakmicu u svom smjeru. Iako sam se bojao ove utakmice zbog fizičkih i emocionalnih pražnjenja, očekivao sam više koncentracije i borbenosti kod svojih igrača – kazao je Krunoslav Jurčić. Pokus s Halilovićem kao centralnim veznim nije uspio. - Dali smo mu slobodu, bez defenzivnih zadaća, da stvori višak, gura lopte za napadače, ali u tome nismo uspjeli – rekao je trener Dinama. Dragovoljac je zaslužio sve čestitke za hrabrost. Igrali su nogomet i to se isplatilo Sigećani sinoć 'feštali' - Čudno je sve to, protiv drugih ne zabijamo iz mnogo šansi, primamo golove ni iz čega, a sad Dinamu zabijemo odmah kad smo primili gol. Dobro je završilo, puno nam to znači - kazao je trener Dragovoljca Krešimir Ganjto. Iz njihove svlačionice orila se pjesma, "Večeras je naša fešta", prvi čovjek Ivica Perković izašao je mokre košulje... U drugoj svlačionici uglavnom muk. - Igrali smo katastrofalno, treba nas biti sram – kazao je Duje Čop koji se bar trudio, borio, trčao. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.