Editu Ptičar ispratile su tisuće: 'Za tebe bi uvijek bilo prerano'

17.12.2018. 17:25:31

Plač, tuga i jecaji. Od bivše natjecateljice 'Farme' su se s bijelim i crvenim ružama oprostili članovi obitelji, prijatelji i poznanici. Neki su od tuge jedva stajali na nogama Koga ne bi shrvala ovakva bol, zapitao se svećenik na sprovodu Edite Ptičar, bivše natjecateljice reality showa 'Farma'. Tisuće ljudi u ponedjeljak je na groblju u Kloštar Ivaniću ispratilo Editu koja je tragično preminula u petak ujutro u prometnoj nesreći.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Plač, tuga i jecaji. Od Ptičar su se s bijelim i crvenim ružama oprostili članovi obitelji, prijatelji i poznanici. Neki su od tuge jedva stajali na nogama.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

- Iako je otišla prerano, za Editu bi uvijek bilo rano da nas napusti. Zahvaljujemo dragom Bogu na njezinom životu - rekao je svećenik.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Ožalošćeni kolege iz showa 'Farma' ne mogu se pomiriti s tim da je njihova prijateljica tragično nastradala. - Potresen sam i sav nikakav. Uvijek smo se držali skupa i radili zajedno. Ona je bila jedna divna djevojka - rekao je njezin kolega Saša Vujnović (28). Zagrepčanka Anica Orehoci (46) bila je bliska s Editom u realityju.

Foto: Nova TV

- Kako pamtiti nekoga tko ti je ušao u srce, a nikad izaći neće? Smijala se najiskrenije, plakala je kada nitko nije vidio, bila je ljutiti borac protiv nepravde i veliki zagovornik pravih ljubavi. Odmori se anđele... Ti se ne pamtiš, ti živiš u meni - riječi su koje joj je Anica posvetila.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.