Ekskluzivno: Bivši ministar Ostojić tuži HRT zbog izjave o Gotovini

22.02.2016. 10:45:48

Kako nam je otkrio izvor s HRT-a, Ostojić je podnio tužbu zbog spornih izjava u emisiji Studio 4, 19. siječnja ove godine Bivši ministar unutarnjih poslova i novoizabrani predsjednik Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Hrvatskog sabora Ranko Ostojić tuži HRT zbog gostovanja Josipa Vidovića, koji je na javnoj televiziji rekao kako misli da je Ostojić planirao likvidaciju Ante Gotovine, ekskluzivno doznaje portal direktno.hr. Kako nam otkriva insider s HRT-a, riječ je o izjavi tajnika Odbora za branitelje HDZ-a Josipa Vidovića, tijekom gostovanja u emisiji Studio 4 19. siječnja, koji je za Ranka Ostojića, među ostalim, rekao: "Sjećate se da su generala Gotovinu proganjali, da su 2002. godine, ja mislim Ranko Ostojić, napravio plan kako uhititi generala Gotovinu, a ako ga ne može uhititi da ga likvidira". Ostojića je ova izjava toliko uvrijedila da je odlučio tužiti HRT, a navodno odbija gostovati na HRT-u sve dok se spor ne završi.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.