EKSKLUZIVNO: DANCI PERU RUKE UZ POMOĆ HRVATSKE DRŽAVE

25.08.2015. 21:05:20

EKSKLUZIVNO: DANCI PERU RUKE UZ POMOĆ HRVATSKE DRŽAVE: HRVATSKA PLATILA 250 000 KUNA ZA UBIJANJENJ ISTINE O DOMOVINSKOM RATU (VIDEO) DANSKI BATALJUN SE PONAŠAO KAO DA JE DOŠAO NA LJETOVANJE U HRVATSKU- UMJESTO DA POSLUŽE KAO TAMPON ZONA ONI SU BANČILI I PONAŠALI SE KAO DA NIJE RAT...DANAS SE PRAVDAJU POKUŠAVAJUĆI SE FILMOM KOJI JE FINANCIRALA I HRVATSKA OPRAVDATI ZA SVOJU VELIKU POGREŠKU I VOJNU NEPROFESIONALNOST, A SVE U CILJU KAKO BI SE ČASNI HRVATSKI VOJNIK PUKUŠAO PRIKAZATI U NEGATIVNOM KONTEKSTU U ŠTO IM ZASIGURNO NEĆE NITKO POVJEROVATI...HRVATSKA FINANCIRALA UBIJANJE ISTINE O DOMOVINSKOM RATU-VIDEO... UZ POMOĆ HRVATSKE DRŽAVE KOJA JE DALA 250 000 KUNA DANSKIM PRODUCENTIMA I NUKLEUS FILMU IZ ZAGREBA, A KOJEM JE ŠEF SINIŠA JURČIĆ SINOĆ JE PO TKO ZNA KOJI PUT UBIJENA ISTINA O DOMOVINSKOM RATU. DATI NOVAC KOJI JE HRVATSKA SIROTINJA UPLATILA U DRŽAVNI PRORAČUN DA BI NA ODJAVNOJ ŠPICI FILMA KAO KONZULTANT BIO NAVEDEN NOTORNI LAŽOV I MANIPULANT SAVO ŠTRBAC- DJELO JE HRVATSKIH IDIOTA KOJI TU SRAMOTU DOZVOLJAVAJU . ISTI IDIOTI DALI SU GENERALU SRPSKE VOJSKE KRAJINE ZLOČINCU MILI NOVAKOVIĆU(3 PUTA OSUĐEN PO 20 GODINA ZA RATNE ZLOČINE U HRVATSKOJ) DA ŠIRI LAŽI O NAVODNIM KLANJIMA  SRPSKIH IZBJEGLICA KOJE JE PROVODILA PO NJEMU HRVATSKA VOJSKA.. UPADA MI U OČI KAŽE NAM IVICA PANDŽA ORKAN, DA DANSKI OFICIR - TADAŠNJI ZAPOVJEDNIK SATNIJE -UN- U DVORU ČIJI SU VOJNICI GLEDALI MUČKA UBOJSTVA NEMOĆNIH I BOLESNIH A DA NISU TO SPRIJEČILI SVIM OVIM ŽELI SKINUTI LJAGU I OPRATI RUKE SA SVOJIH DANACA, A SVE UZ POMOĆ NOVCA IZ HRVATSKOG PRORAČUNA. DAKLE, USTVRĐUJE ORKAN- MAJOR JE I DANAS DJELATNI U ORUŽANIM SNAGAMA DANSKE I BEZ ODOBRENJA NIJE SMIO NASTUPITI U OVOM FILMU. IMAO JE ZASIGURNO SLUŽBENO ODOBRENJE ZA NASTUP U JAVNOSTI, A TO ZNAČI DA DRŽAVA DANSKA ČLANICA EU I NATO-A POKUŠAVA POPRAVITI NANESENU ŠTETU I OPRATI RUKE, A SAMOM DOZVOLOM DA ISTI NASTUPI U FILMU POKAZUJE KOLIKO JE DANCIMA STALO DO TOG DA POKUŠAJU OPRATI RUKE OD SVOJE NESPOSOBNOSTI I ODGOVORNOSTI. U FILMU JE NASTUPILO 5 OSOBA SRPSKE NACIONALNOSTI KOJI SU OBNAŠALI RAZNE DUŽNOSTI U KRAJINI ,5 DANACA I JEDAN HRVATSKI PUKOVNIK- ZAPOVJEDNIK 145 BRIGADE HRVATSKE VOJSKE - BRUNO ČAVIĆ... Ratni zločinac  Novaković u manipulativnom filmu navodi da je hrvatska vojska "rezala grkljane" srpskim izbjeglicama, a danski oficir pere svoju savjest dok hrvatska plaća to gnusno smeće  250 000 kuna, za nepovjerovati, ogorčen je Orkan. SPOMENUTI FILM JE PRIKAZAN NA SARAJEVSKOM MEĐUNARODNOM FILMSKOM FESTIVALU... Pogledajte film...VIDEO...
SINOĆ JE TELEVIZIJA SRBIJE OBJAVILA DA JE VIŠE TELEVIZIJSKIH KUĆA IZ ZEMALJA ZAPADNE EUROPE OTKUPILO PRAVA ZA EMITIRANJE OVOG FILMA KOJI ĆE SE ZA POČETAK KROZ 10-TAK DANA EMITIRATI U DANSKOJ PA I U DRUGIM ZEMLJAMA OD NORVEŠKE ,NIZOZEMSKE ...A VI IDOTI HRVATSKI KOJI STE DALI 250 OOO KUNA IZ PRORAČUNA HRVATSKE UBILI STE ISTINU O DOMOVINSKOM RATU PO TKO ZNA KOJI PUT I TO SA NOVCEM PORESKIH OBVEZNIKA, GOVORI REZIGNIRANO ORKAN. Ovo je veliki skandal i sramota. Hrvatska je platila 250 000 kuna da ju optužuju danci i srbi za nešto što hrvatska vojska nije učiniila. Na odjavnoj špici filma navodi se Savo štrbac ,ministarstvo obrazovanja RH ,Nukleus iz Zagreba i hrvatski audiovizualni centar koji je pod ingerencijom ministarstvom kulture RH, koje sam danas nazvao, ali se oni prave blesavi, kaže nam Orkan. U filmu govori 5 danaca ,5 srba među kojima i 3 puta osuđeni po 20 godina ratni zločinac mile novaković general svk, ali govori i jedan hrvat- pukovnik Bruno Čavić, ovo je stvarno veliki skandal i manipulacija o kojoj se netko iz hrvatske treba vrlo ozbilno očitovati, ovo je doista veliki skandal zaključuje Orkan. U laž i manipulacije kako bi se opravdala danska neprofesionalna vojska bačeno je 250 000 kuna koje je ministarstvo kulture iz hrvatskog proračuna dalo hrvatskom audiovizualnom centru, a oni Nukleus filmu za koprodukciju iz Zagreba, dok se na odjavnoj špici pojavljuje i ime manipulatora Save štrbca te hrvatskog ministarstva i obrazovanja, što se u priloženom filmu ne vidi jer je odsječeno.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.