EKSKLUZIVNO: Evo kako je Bojan Glavašević uhvaćen u laži i manipulacijama-IDEMO ODMAH OSTAVKE!

01.11.2014. 08:34:08

Braniteljski portal ekskluzivno predstavlja hrvatskoj i inoj javnosti egzaktni audio-video dokaz koji svojim sadržajem u potpunosti demantira Bojana Glavaševića,pomočnika ministra branitelja Freda Matića i cijelo ministarstvo koje tvrdeći da neprijateljski vojnici za razliku od hrvatskih branitelja nemaju PTSP.
Bez obzira što se radi o ispovijesti grupe neprijateljskih vojnika koji su za Srbiju ratovali na Kosovu i na teritoriju Hrvatske,teško se oteti dojmu da njihove priče nisu autentične,te same po sebi direktno dezavuiraju stav Bojana Glavaševića koji je na prezentaciji Dokumente u Vukovaru 26. rujna ove godine decidirano tvrdio kako neprijateljski vojnici nemaju PTSP i riješen status dok ih po njemu hrvatski vojnici koje je zajedno s državom Hrvatskom vizuelno tijekom izlaganja gestikulacijom stavio pod navodne znakove, imaju. Pri tom je Glavašević također naglasio kako hrvatski branitelji  imaju mnoga prava  uključujući mirovine,  a dobili su rat,dok s druge strane, kako govori,,postoji korpus onih na strani Krajine koji su izgubili rat,nemaju prava i nemaju  PTSP.
Time je Bojan Glavašević hrvatski,državni dužnosnik definitivno i krajnje perfidno želio skrenuti pozornost na anomaliju koju samo on vidi, čime je istom fikcijom svjesno postavio mogući budući modus operandi o izjednačavanju žrtve i agresora kao i nakanu možebitnog ukidanja zakonom stečenih prava hrvatskih branitelja ili kako bi on to želio, pridruživanje istih prava agresoru nakon abolicije. S ovim audio-video materijalom kao i nužnim očitovanjem liječničke struke, držimo da je ovo konačnica daljnjega opstanka Bojana Glavaševića u ministarstvu branitelja, kao i prejasan dokaz resornom ministru Predragu Matiću  i Vesni Nađ za zajedničku ostavku, kao i premijeru Zoranu Milanoviću egzaktni dokaz u kakvima su lažima netom pomenuti uhvaćeni koje je isti tvrdo branio. Podsjetimo,iznesena opservacija Bojana Glavaševića bila je jedini i stvarni okidač za braniteljske prosvjede koji još traju, dok netom pomenuti iz ministarstva ne podnesu ostavke, pri čemu su  njihovi zaštitnici prikrivali pravu istinu te iznosili laži koje su duboko povrijedile hrvatske branitelje s posebnim naglaskom na 100%-ne ratne vojne invalide. Konačno, nakon ovog dokaza  koje de facto jasno razotkriva sve Glavaševićeve laži i podmetanja kao i jasno demaskira obranaški stav visokih državnih dužnosnika koji Glavaševića uporno brane,držimo da je sada sve jasno i da su isti na potezu-dakle ostavke bez ostatka pa čak i izvinjenja. Ujedno, ovo je dokaz svima onima koji su sumnjali u pravedne razloge braniteljskog prosvjeda koji je nažalost odnio za sobom jedan tragično skončan život hrvatske braniteljice, heroine Nevenke Topalušić - Nene i doveo do teškog samoozlijeđivanja hrvatskog ratnika Damira Čakinića.   Priredio i napisao: Željko Huljev Izvorni članak pogledajte OVDJE

Autor: