Eksplozija u Gajnicama: Cijeli kvart se probudio od praska...

23.05.2019. 09:24:02

Skočila sam iz kreveta nakon što je grunulo. Zatvorila sam prozor, iz mesnice je sukljao dim. Policija je brzo stigla, rekla nam je stanarka Gajnica, zagrebačkog kvarta koji je ujutro probudila eksplozija Toliko je jako puknulo da me odmah probudilo. Znao sam da je nešto eksplodiralo, nema što drugo biti. Nismo uspjeli niti locirati gdje je bila eksplozija jer je zvuk došao sa svih strana. Kasnije sam vidio da je eksplodiralo ispred mesnice, priča nam stanar zgrade u Gajnicama koja se nalazi prekoputa mesnice gdje je u četvrtak u ranojutarnjim satima odjeknula eksplozija. Policija još nije objavila detalje, već je kratko objavila da do eksplozije došlo iz zasad neutvrđenih razloga u trgovini Peradarstvo Blagus na tržnici. - Grunulo je toliko da sam odmah skočila. Otvorila sam prozor, ali nisam mogla vidjeti od drveća koje je između zgrade i tržnice. Vidjela sam samo žmigavce na autima i alarm kako se čuje. Odmah sam znala da nije nešto u redu i zatvorila sam prozor jer mi nije bilo svejedno - rekla nam je stanarka koja živi u blizini i dodala kako je iz mesnice sukljao dim.
- Mislim da se cijeli kvart probudio, nekoliko ljudi je i izašlo ispred zgrade, ali vidjela sam da su se odmah vratili. Ne znam je li ih policija udaljila ili što - dodaje stanarka.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.