Eksplozija u kafiću na Knežiji u Zagrebu! “Dvojica su nešto ubacila”

13.01.2019. 11:09:04

Noćas oko pola jedan čula se eksplozija u Papovoj ulici na zagrebačkoj Knežiji. Prema izjavama svjedoka, nešto je eksplodiralo u kafiću Kavalino. Ozlijeđenih nije bilo. “Vidio sam ih da su došli autom i bacili nešto unutra”, izjavio je jedan od svjedoka za Index. Samo deset minuta nakon ekplozije pred kafićom su bili i policija i vatrogasci, iako plamena nije bilo pa nisu imali što gasiti.Kafić je inače zatvoren od ponedjeljka Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su da su primili dojavu o požaru te kazali da nema ozlijeđenih. Odmah su pozvani policija i vatrogasci. Požar je po njihovu dolasku već bio ugašen, kazali su iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb, potvrdivši da su dobili dojavu i o eksploziji. Ugasili su ga građani, koji su se poslužili vatrogasnim aparatom Kafić je zbog renoviranja zatvoren već nekoliko dana.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.