Engleski reprezentativac nahvalio Modrića i otkrio: Zbog ovoga ga ne cijene dovoljno

10.07.2018. 10:06:00

– Jednostavno, na toj poziciji ne vidim boljeg igrača bilo gdje u svijetu. Imajući u vidu da je četiri puta Ligu prvaka osvojio Real, ne mislim da uvijek dobiva priznanje koje zaslužuje. Bivši engleski reprezentativac Jermaine Jenas (35), a danas komentator BBC-ja, napisao je veliki tekst o Luki Modriću za kojega smatra da je najbolji veznjak na svijetu. Kapetan hrvatske reprezentacije i Jenas svojedobno su dijelili svlačionicu u Tottenhamu. – On je najbolji vezni igrač na svijetu, toliko ga cijenim. Sjećam se kad je Hrvatska svladala Englesku 2006. u Zagrebu s 2:0. Bio sam tada na klupi, a on je bio sjajan. Čuo sam da ga Spursi žele kupiti i mislio sam ''samo da ga dovedemo jer je ovaj dečko nestvaran''. U Tottenham je došao 2008. s 22 godine, postali smo bliski prijatelji i već je tada postajao vođa. Jenas je objasnio zbog čega je Modrić tako uspješan nogometaš. - On nije prijetnja Engleskoj samo zbog vizije, činjenice da igra s obje noge, niskog težišta i ravnoteže. Luka od suigrača uvijek zahtjeva puno. Zna se naljutiti i uvijek će ti dati do znanja ako nije zadovoljan. Njegovo razmišljanje je pobjeda, pobjeda, pobjeda. Engleski nogometaš smatra da Modrića ne cijene dovoljno. - Jednostavno, na toj poziciji ne vidim boljeg igrača bilo gdje u svijetu. Imajući u vidu da je četiri puta Ligu prvaka osvojio Real, ne mislim da uvijek dobiva priznanje koje zaslužuje. To je vjerojatno zbog toga što ne zabija više golova. Postigao je dva gola na SP-u, ali u karijeri nikad nije zabijao u velikim utakmica. A po tome ljudi cijene igrače.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.