Evo gdje možete gledati susret Vatrenih! Igraju Broz i Lovren

24.03.2019. 09:56:12

Zadatak neće biti lagan kao što je izbornik i najavio, no dobra stvar je što je Andrej Kramarić zdrav i krenut će od samog starta dok se u prvi sastav sigurno vraćaju Marcelo Brozović te Dejan Lovren Hrvatska nogometna reprezentacija se nakon slavlja nad Azerbajdžanom (2-1) zaputila u Budimpeštu gdje će danas u 18 sati igrati drugo kolo kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. protiv Mađarske. Prijenos ćete moći pratiti na Doma TV, a program kreće u 17.30 sati. Utakmica će se putem interneta na području Hrvatske moći gledati i na portalu GOL.hr. Izbornik Zlatko Dalić i dokapetan Ivan Rakitić sinoć su održali press konferenciju uoči utakmice, a Vatreni su, zatim, odradili i posljednji trening pred nedjeljni ogled. Zadatak neće biti lagan kao što je izbornik i najavio, no dobra stvar je što je Andrej Kramarić zdrav i krenut će od samog starta dok se u prvi sastav sigurno vraćaju Marcelo Brozović te Dejan Lovren. Očekuje se da će i Ante Rebić na svoju poziciju desnog krila, no ostaje vidjeti hoće li ga izbornik koristiti odmah od početka. Hrvatska je favorit uoči današnjeg ogleda i sve osim tri boda bilo bi iznenađenje.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.