Evo kako je Bulj podržao Krstičevića i suborce 4. Gardijske brigade

23.11.2016. 08:40:50

PORUKA PRIJATELJIMA 'Ponosan sam što smo vojnički pobjedili velkosrpske zločince u pravednom, osloboditeljskom Domovinskom ratu', napisao je Bulj Saborski zastupnik Miro Bulj na svom je Facebook profilu objavio poruku podrške svojim suborcima iz 4. Gardisjke brigade što su zaustavili velikosrpsku agresiju u pravednom i osloboditeljskom ratu. "Suborci, prijatelji ponosan sam što smo vojnički pobjedili velkosrpske zločince u pravednom, osloboditeljskom Domovinskom ratu, poglavito na period i akcije kad sam bio pripadnik legendarne, udarne 4.gardijske brigade Hrvatske vojske, te kao mala kap, zajedno sa vama u slapu ostvaren je devet stoljetni sna Hrvatskog naroda o samostalnoj i slobodnoj državi...", napisao je na svom Facebook profilu Miro Bulj. "Znam, stanje u državi nije ono za što smo se borili.... Dignimo glave i zajedno se borimo za bolju i pravediju Hrvstsku!", dodao je Bulj na kraju objave. Podsjetimo, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević bio je zapovjednik 4. Gardijske brigade. Nacional je optužio Krstičevića da je među ostalima odgovoran za masakr 32 izbjeglica, žena i djece. Krstičević je u utorak komentirao navodno postojanje prijave protiv njega zbog ratnog zločina počinjenog nad srpskim civilima tijekom akcije Maestral 13. rujna 1995. u selu Bravnice nedaleko od Jajca, riječima: "Toga dana, kao što taj tjednik navodi, 13. rujna '95.-e, 4. gardijska brigada, nije uopće bila u BiH, bila je u Splitu. Kao što vidite, ova Vlada krenula je kroz izbor svojih suradnika i savjetnika da se formira dobar tim, krenuo sam u proces i strategiju nacionalne sigurnosti, domovinske sigurnosti. Zašto taj tjednik vodi specijalni rat protiv 4. gardijske brigade, protiv mene, protiv Hrvatske? Ja to ne znam! Za koje interese on radi? Za kojeg vlasnika on radi? Ja to ne znam, ali poručujem mu da u tome neće uspjeti!", rekao je ministar obrane Damir Krstičević.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.