Evo kako je Meri Cetinić reagirala na Thompsonovu rođendansku čestitku!

17.06.2019. 19:36:39

Hrvatska glazbena diva Meri Cetinić u subotu je proslavila rođendan. Među brojnim čestitarima bili su Marko Perković Thompson i njegov menadžment. “Jednoj od najvećih hrvatskih glazbenih diva i najpopularnijih hrvatskih izvođačica zabavne i pop glazbe, skladateljici i kantautorici, dragoj Meri Cetinić od ❤️ želimo sretan rođendan!”, napisali su na Facebooku.

“Hvala, Marko, hvala svima od srca!”, odgovorila je Cetinić. Također, zahvalila je i ostalim čestitarima. “Dragi svi! Puno vam hvala na svim čestitkama i lijepim željama! Godine pomalo idu, ali ne damo se, još smo uvik mladi… Hvala na potpori i uzajamnoj ljubavi koja traje. Volim vas i svima želim svako dobro! Vaša Meri!”, napisala je.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.