Evo što Đuro Glogoški misli o Milijanu Brkiću kao kandidatu za ministra

22.02.2016. 18:56:11

Spremni smo sjesti za stol i razgovarati. Vjerujem da ćemo naići na razumijevanje za razliku od ovoga što je bilo do sad, rekao je Glogoški Predsjednik Udruge stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine Đuro Glogoški za direktno.hr komentirao je odabir službenog kandidata za ministra branitelja Milijana Brkića. "Nemamo komentara ni na jednog kandidata. Tko bude ministar, vidjet ćemo. Spremni smo sjesti za stol i razgovarati. Vjerujem da ćemo naići na razumijevanje za razliku od ovoga što je bilo do sad", rekao je jasno Glogoški. Podsjetimo, potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko večeras je u Varaždinu objavio da je Milijan Brkić predložen za novog ministra branitelja. "Ja sam isključivi krivac što toliko nemamo ministra branitelja jer sam imao puno razgovora, ali to smo sada prelomili. Službeni kandidat za ministra branitelja bit će Milijan Brkić", rekao je Karamarko.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.