Evo što je Gotovina poručio o svome 'favoritu' za Pantovčak

24.12.2014. 00:18:42

General Ante Gotovina kazao je da nije znao da je novac tvrtke Adriatik Gradnja čiji je on jedan od suvlasnika uplaćen na račun Kolinde Grabar Kitarović. Željko Dilber, koji je suvlasnik iste tvrtke i član HDZ-a uplatio je taj novac i poručio da Gotovina to nije znao.

HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović za svoju je kampanju prikupila najviše od svih, točnije 2.4 milijuna kuna. Novac je dobila sa 418 adresa, ali najzanimljivija na dugoj listi donacija je - 10.000 kuna od tvrtke Adriatik Gradnja - čiji je suvlasnik Ante Gotovina.

Sad ste me iznenadili

"Dao sam izjavu da neću nikoga podržati i stojim iza toga. Ja se time ne bavim. Sad ste me iznenadili, ja nisam niti znao da je taj novac uplaćen na njezin račun. Ne znam je li tvrtka podržala još nekog drugog kandidata, pitat ću upravu tvrtke", objasnio je Gotovina za RTL. "Taj je novac uplatio suvlasnik Željko Dilber, kao član HDZ-a, i to nema veze samnom. Od toga se ne bi trebala raditi vijest". General nije znao za uplatu Dilber, inače, Gotovinin kum, priznaje da general nije znao za uplatu koju je on obavio prije 10-ak dana. "Ante nije znao, možda je moja pogreška bila...", kazao je Dilber.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.