Expresno smijenjen Ivica Modrić koji je pretukao mladića u Zagrebu

04.04.2019. 18:52:38

Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora Hrvatskog operatora prijenosnog sustava (HOPS-a) smijenjen je Ivica Modrića s mjesta člana Uprave. Modrić je prije tjedan dana brutalno je nokautirao 32-godišnjeg muškarca u Zagrebu i nanio mu teže tjelesne  povrede. U kratkom priopćenju HOPS-a navedeno je: “Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora Hrvatskog operatora prijenosnog sustava d.o.o. (HOPS-a) donesena je (Na temelju članka 20. stavka 1. Zakona o tržištu električne energije („Narodne novine“, br. 22/13, 102/15 i 68/18), članaka 22. i 24.a) O  D  L  U  K  U o opozivu člana Uprave Ivice Modrića Imenovani član Uprave HOPS-a opoziva se s mjesta člana Uprave Društva zbog kršenja obveza iz radnog odnosa narušavanjem poslovnog ugleda Društva neprimjerenim ponašanjem i sudjelovanjem u fizičkom obračunu koje je rezultiralo teškom tjelesnom ozljedom druge strane. Prijedlog Odluke dostavljen je Hrvatskoj energetskoj regulatornoj agenciji (HERA-i).” Budući da je Modrić istaknuti član HDZ-a iz te stranke kažu da žale zbog ovog izgreda, potvrdili su nam da je suspendiran te da ta  stranka ima nultu stopu tolerancije na nasilje.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.