Fimi Media: Sanader danas završava s iznošenjem obrane

21.10.2013. 09:45:14

21-10-2013- 9-43-23

Bivši premijer i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader trebao bi dovršiti svoju obranu u slučaju Fimi media, najvećoj korupcijskoj aferi u hrvatskoj politici, u kojoj optuženičku klupu dijeli sa svojom bivšom strankom, na čijem je čelu dva puta osvojio vlast.

Na posljednjih pet ročišta Sanader je odbacio optužbe da je sudjelovao u izvlačenju 70-ak milijuna kuna iz državnih institucija i tvrtki te ponovio da je žrtva političkog progona koji je glavnom državnom odvjetniku Mladenu Bajiću naložila njegova nasljednica Jadranka Kosor. Ustvrdio je i da je sve svoje nekretnine, ali i većinu umjetnina, kupio prije bilo kojeg nedjela za koje ga se tereti te da se u nalazu vještaka, iz kojega se zaključuje da se obogatio korupcijom, ne spominje 13 godina rada u Austriji gdje je zaradio gotovo dva milijuna eura. (Hina) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.