Fond za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

22.09.2016. 12:59:32

Na sjednici Upravnog odbora Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata razmatrani su prigovori pristigli na rezultate natječaja za dodjelu stipendija za školsku tj. akademsku godinu 2015./2016.

Na sjednici Upravnog odbora Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, održanoj 21. rujna 2016. godine, razmatrani su prigovori pristigli na rezultate natječaja za dodjelu stipendija za školsku tj. akademsku godinu 2015./2016. Odobreno je 68 stipendija za srednju školu te 38 stipendija za fakultet. Kandidati kojima je prigovor prihvaćen, dobiti će na kućnu adresu Ugovore o dodjeli stipendija s uputama za daljnje postupanje.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.