FOTO: Bijesni Željko Kerum o Baldasaru: Vidi koja govna jeb*na, jeb*m te guzatoga!

20.05.2013. 17:50:26

Kerum je iz stožera izbacio sve novinare i kamermane s porukom da je riječ o privatnoj zabavi na kojoj nema snimanja ni izjava. Ipak, nakon pet minuta Kerum se predomislio, te ih je sve pustio natrag.
Prema neslužbenim rezultatima DIP-a od 21 sat, Željko Kerum kaska za kandidatom HDZ-am Vjekoslavom Ivaniševićem. Dok je Kerum dobio 18,95 posto glasova, Ivaniševiću ima 20,32 posto. Ipak, obojica zaostaju za SDP-ovcem Ivom Baldasarom, koji je prema prvim rezultatima osvojio 30,64 posto glasova. Željko Kerum je iz svog stožera reagirao u svom osebujnom stilu. Vidno iznerviran svojim zaostatkom, za Novu TV je rekao da ga rezultati više ne interesiraju. Agenciju Ipsos Puls nazvao je klošarskom agencijom, te je novinaru Nove TV, Mislavu Bagi, poručio da je varalica. Poručio mu je da postane konobar što i jest, te napustio prostoriju. A bez kamera, Kerum se posve oslobodio. Naime, prije javljanja u Dnevnik Nove TV gledao je javljanje Ive Baldasara, te prokomentirao: - Vidi koja govna jeb*na, jeb*m te guzatoga. Nakon toga, Kerum je iz stožera izbacio sve novinare i kamermane s porukom da je riječ o privatnoj zabavi na kojoj nema snimanja ni izjava. Ipak, nakon pet minuta Kerum se predomislio, te ih je sve pustio natrag. - Ja sam u 19 sati čestitao protivnicima jer sam smatrao da je to gotova priča i da se razlika od sedam posto ne može stići, međutim činjenica je da smo Ivanišević i ja došli na 500 glasova razlike i zato sam se onako naljutio na Bagu koji štima rezultate. Više me uopće ne interesira što će biti. Ja sam izgubio, daljnji rezultati me ne brinu, već brinu Vjeku Ivaniševića. Ja bi radi čovjeka volio da sve ostane kako jest, a ne da on upadne u probleme. Teško se pomirit s tim da si bio u drugom krugu, a sad skoro pa nisi - na kraju je rekao Kerum. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.