FOTO: Bujanec u Vancouveru pred više stotina Hrvata podržao Karamarka

05.06.2016. 09:16:34

Karamarkov otac Martin bio je hrvatski vojnik i sudionik Križnog puta, pa crveni ne žele da Tomislav Karamarko ni na koji način sudjeluje u vlasti - rekao je Bujanec i dobio ovacije kanadskih Hrvata Stotine Hrvata nazočilo je tribini urednika 'Bujice' Velimira Bujanca. U "Bujici uživo" iz Hrvatske su se u Vancouver javili Marko Perković Thompson, Joe Šimunić, Tomislav Josić, Roman Leljak i prof. dr. Zdravko Tomac. Svi su čestitali Hrvatima u Vancouveru 30. obljetnicu Hrvatskog kulturnog centra. Stotine Hrvata nazočilo je tribini urednika 'Bujice' Velimira Bujanca. U "Bujici uživo" iz Hrvatske su se u Vancouver javili Marko Perković Thompson, Joe Šimunić, Tomislav Josić, Roman Leljak i prof. dr. Zdravko Tomac. Svi su čestitali Hrvatima u Vancouveru 30. obljetnicu Hrvatskog kulturnog centra. Bilo je riječi i o aktualnoj političkoj situaciji, žestoke kritike upućene su na račun Mosta i Zorana Milanovića, istaknuta je potreba zbijanja svih hrvatskih redova, ali i upozorenje Domoljubnoj koaliciji da nema pravo prevariti narod. U svom govoru Bujanec je istaknuo da se danas u Hrvatskoj napada Karamarka zato što svake godine ide na Bleiburg i zato što je njegov otac bio Hrvatski vojnik, sudionik Križnog puta - pa crveni ne žele da ni na koji način sudjeluje u vlasti.
Velimir Bujanec među Hrvatima Kanade u Vancouveru

Velimir Bujanec među Hrvatima Kanade u Vancouveru

Hrvati u Vancouveru s velikim su oduševljenjem podržali Bujicu u promicanju istine i hrvatskih vrijednosti, a naročito im je drago bilo kada je urednik popularne emisije prenio pozdrave hrvatskog ministra kulture dr. Zlatka Hasanbegovića.
Velimir Bujanec kanadskim Hrvatima precizno tumači zašto još uvijek egzistira sramotno ime za jedan od najljepših zagrebačkih trgova

Velimir Bujanec kanadskim Hrvatima precizno tumači zašto još uvijek egzistira sramotno ime za jedan od najljepših zagrebačkih trgova

Bujanec se još jednom narugao organizatorima skupa potpore Borisu Jokiću, istaknuo je da su Jugoslaveni dosegli svoj maksimum, uz potporu većine antihrvatskih medija i tajkuna - udbaških sinova. Show je trajao puna tri sata, urednik 'Bujice' više je puta prekidan uz ovacije nazočnih, a proslava se nastavlja cijeli vikend. Redovita Bujica na programu 10 televizija je već u ponedjeljak.
Voditelj najgledanije političke emisije 'Bujica', Velimir Bujanec drži predavanje pred Hrvatima Kanade

Voditelj najgledanije političke emisije 'Bujica', Velimir Bujanec drži predavanje pred Hrvatima Kanade

 
Trenuci slavlja

Trenuci slavlja

 
 
 
 
 
 
 
 
Vekimir Bujanec u Vancouveru, Kanada

Velimir Bujanec u Vancouveru, Kanada

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.