(FOTO) Četničke orgije na tribinama: Delije opet transparentom vrijeđale Vukovar

14.01.2017. 13:41:34

EUROLIGA I FIBA NE REAGIRAJU Dio ih je došao s četničkim obilježjima poput šubara s kokardom, a izvijesili su sramotnu zastavu s natpisom Vukovar na ćirilici, napisanoj na srpskoj zastavi. Crvena zvezda slavila je protiv Fenerbahcea u Euroligi prije dva dana sa 75:73 i svaka čast na senzaciji, ali na tribinama beogradske arene ‘Aleksandar Nikolić’ Delije su opet imale takozvane ‘četničke orgije’. Dio ih je došao s četničkim obilježjima poput šubara s kokardom, a izvijesili su sramotnu zastavu s natpisom Vukovar na ćirilici, napisanoj na srpskoj zastavi. Isti transparent mogao se vidjeti na utakmici protiv moskovskog CSKA-a u Euroligi, a mogli smo je vidjeti i na nogometnoj utakmici Srbije i Hrvatske u rujnu 2013. godine na Marakani. Tada nitko od delegata nije tražio da se sramotni transparent ukoloni, ali HNS je zato morao ukloniti poruku ‘zapamtite Vukovar’ sa sjeverne maksimirske tribine. Ono što zapravo smeta još više jest činjenica da će Delije to nastaviti raditi do daljenjega, bez sankcija. Euroliga i FIBA i dalje šute i ne reagiraju na izrugivanje Vukovaru, gradu koji je najteže stradao u srbočetničkoj agresiji na Hrvastku. Dakle, sve dok se krovne košarkaške organizacije ne osvijeste, gledat ćemo ovakve odvratne i nemile prizore s tribina.
Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL
Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.