FOTO Cro Cop pokazao nalaz - jedini izlaz je 'pod nož'

23.01.2017. 14:53:54

NOVA OPERACIJA Hrskavica je deformirana i nema druge - jedini je izlaz iz ove situacije operacija našeg umirovljenog borilačkog heroja Kako je i najavio, Mirko Filipović će vrlo brzo opet ići 'pod nož'. Potvrdio je to i na društvenoj mreži gdje je napisao: "Evo nalaz magneta, s koljenom u ovakvom stanju velika većina ne bi se ni na Playstationu borila a kamoli odradila krvave završne pripreme od osam tjedana i otišla u Japan na turnir! Ali da je lako, ne bi mene zapalo?. Sada pod nož kod doktora Hudeca!", napisao je Mirko Filipović na Facebooku i priložio fotografiju. Hrskavica je deformirana i nema druge - jedini je izlaz iz ove situacije operacija našeg umirovljenog borilačkog heroja.
radiološki nalaz,Cro Cop

radiološki nalaz Cro Copa

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.