[FOTO] Delegacija hrvatske policije u Beogradu: 'Nema naznaka da je Matejev nestanak bio posljedica nasilja'

18.05.2022. 17:22:00

Nakon što je Nenad Periš otputovao u Beograd kako bi se identificiralo tijelo pronađeno u Dunavu, u Srbiju se uputila i delegacija hrvatske policije. 

Delegacija Ravnateljstva policije na čelu s Antoniom Gerovcem, pomoćnikom glavnog ravnatelja policije i Načelnikom uprave kriminalističke policije, u srijedu popodne otputovala je za Beograd. Gerovac je bio i na čelu tima koji je u siječnju bio u Beogradu i nakon povratka u Zagreb 12. siječnja održao je konferenciju za novinare u Ravnateljstvu policije.

Hrvatsku delegaciju primio je i Aleksandar Vulin, ministar unutarnjih poslova.

'Dobili smo apsolutno sve informacije i sve što je potrebno. Stupili smo u kontakt s istražiteljima i intenzivirali kontakt s Matejevim ocem. Postoji radna verzija onoga što se dogodilo, ali razumjet ćete me da sada ne mogu o detaljima', rekao je Gerovac. 

'Sa svime što je do sada prikupljeno, ništa ne ukazuje na to da je Matejev nestanak bilo kako povezan s posljedicama neke nasilne radnje', rekao je.

Dodao je kako je srpska policija napravila izniman posao oko praćenja Matejeva kretanja od trenutka izlaska iz kluba do trenutka kada se smatra da je ušao u vodu.

Izvor: Tportal

Izvorni autor: Mu. Š./Foto: fotomontaža

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.