(FOTO) KAKVO (NE)UGODNO IZNENAĐENJE! Najkontroverzniji Hrvat pojavio se među navijačima

16.06.2018. 15:55:08

Vjerovali ili ne, hrvatsku nogometnu reprezentaciju, u utakmici s Nigerijom u subotu u 21 sat, bodrit će s tribina stadiona u Kalinjingradu, bivši premijer Republike Hrvatske, Ivo Sanader. Sanadera su navijači ‘uhvatili’ u dobrom raspoloženju i fotografirali se s njim, a na utakmicu će ući kao akreditirani VIP uglednik. Inače, Sanader, koji je prema mnogima najkontroverzniji Hrvat, trenutno je izvan politike, trenutno piše knjige, odnosno trilogiju, čiji je prvi dio predstavio nedavno, a najavio je da će uskoro početi pisati i memoare. Možda ubaci koji dogodovštinu iz Rusije… Fotografiju je objavio poznati hrvatski stručnjak za odnose s javnošću, Vedran Strukar, kojemu je to poslao jedan navijač iz Rusije. A mi se još samo pitamo je li Sanader išao u vlastitom aranžmanu ili je na ‘fantomskom popisu’ Hrvatskog nogometnog saveza, navodnom popisu političara i uglednika koje vode sa sobom na velika natjecanja, o trošku Saveza dakako.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.