FOTO Karamarka srdačno pozdravili Glogoški, Klemm, ali i Braco Rom

01.10.2015. 14:54:38

Otvoren i srdačan bio je i susret sa Seadom Hasanovićem, poznatijim kao Braco Cro Rom iz 'Noćne More' Željka Malnara Predstavljanje izbornog programa HDZ i Domoljubne koalicije u Kongresnoj dvorani zagrebačkog velesajma odvio u vrlo srdačnoj i otvorenoj atmosferi, uz brojne osobe i z političkog i društvenog života. Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko tako iskoristio je priliku da pozdravi neke od onih koji su mu dali podršku. Đuru Glogoškog predsjednik HDZ-a pozdravio je tapšanjem po ramenu dok je s Josipom Klemmom izmijenio čvrst stisak ruke. Otvoren i srdačan bio je i susret sa Seadom Hasanovićem, poznatijim kao Braco Cro Rom iz 'Noćne More' Željka Malnara, koji je također došao dati podršku HDZ-ovom programu koji ujedno obilježava i službeni početak kampanje uoči parlamentarnih izbora. Srdačan je bio i susret Karamarka i koalicijskih partnera Ivana Tepeša, Branka Hrga i Milivoja Špike. Na predstavljanju programa, u prvih redovima dvorane mogli su se primijetiti Ivica Kostelić, akademik Vladimir Paar, Mladen Markač, glumci Ivica Zadro, Anja Šovagović Despot, bivši ustavni sudac Vice Vukojević, rukometaš Slavko Goluža. Među prisutnima su i Vladimir Šeks, Vesna Škare Ožbolt, Dubravka Šuica, Ivo Banac, Đuro Glogoški, Josip Klemm, bivši premijer Nikica Valentić, vaterpolist Perica Bukić.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.