FOTO: Nakon Poljuda Thompson 'zapalio' Biograd na Moru

11.08.2013. 14:29:52

Nakon Poljuda najpopularniji hrvatski glazbenik 'zapalio je i Biograd na Moru, točnije Gradski stadion u Biogradu gdje je sinoć Thompson održao jedan od svojih spektakularnih koncerta. Naravno, nije potrebno ni spominjati da je Gradski stadion bio krcat, uglavnom mlađom publikom i brojnom hrvatskom mladeži koja vjerno prati popularnog glazbenika na njegovim brojnim nastupima, nakon Poljuda i Čavoglavama, gdje se okupilo oko 120 000 ljudi iz cijele Hrvatske i dijaspore, pa sve do subotnje večeri i Biograda na Moru. Atmosfera na koncertu je bila spektakularna, a sve je, naravno, proteklo bez i najmanjeg incidenta, tako da će dežurni kritičari i 'higijeničari' ovog puta ostati bez svog uobičajenog otrovnog streljiva. bio bio0 bio2 bio3 bio4 bio5 bio6 bio7 bio8 bio90 MARBIO Foto: Filip Brala/Pixell Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.