(FOTO) ‘NISAM MOGAO IZDRŽATI! PLAČEM’: Otac srebrnog Vatrenog podivljao zbog odluke Grada!

19.07.2018. 09:42:11

NEMA DOČEKA Hrvatskim reprezentativcima priređen je najveći i najspektakularniji doček u povijesti Hrvatske, nakon što su se vratili sa SP-a u Rusiji sa srebrnom medaljom. Dočekani su kao pravi heroji, što i jesu, a nakon epske fešte na Trgu u ponedjeljak, nogometašima su njihova lokalna mjesta i gradovi priredili manje dočeke. Bilo je tako za sve, osim za Marcela Brozovića, jednog od najboljih Vatrenih s Mundijala. Njemu, njegova rodna Veliga Gorica, nije organizirala doček, to jest organizirala ga je, pa odgodila i na kraju otkazala, a zbog toga je na društvenim mrežama svoje nezadovoljstvo iskazao njegov otac Ivan Brozović. “Dragi naši NAŠ PONOS , sela Okuja, Italije, samo nije zaslužio da bude i Vaš ponos, Grada Velike Gorice. Roditelji zahvalite svojoj djeci na podršci, svima Vama i NEKA PATI KOGA SMETA. Evo nisam izdržao, plačem i pišem svima Vama. Večeras će OKUJE GORJETI”, napisao je Ivan Brozović na svojem Facebook-profilu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.