OVO SU OTAC I SIN OSUMNJIČENI ZA ORUŽANU PLJAČKU U DUBROVAČKOJ ZRAČNOJ LUCI S kacigama na glavama su orobili zaštitare i pobjegli

25.10.2019. 15:30:00

Dežurnom državnom odvjetniku privedena su dvojica muškaraca osumnjičena za razbojstvo počinjeno u Zračnoj luci Dubrovnik u ponedjeljak 21.listopada oko 7.40 sati.

Tijekom saslušanja prvoosumnjičenog Antuna K. kod državnog odvjetnika bit će nazočan njegov branitelj Dragan Pištalo.

Desetak minuta nakon prvoosumnjičenog, priveden je i njegov sin A.K. kojega su, za razliku od oca, doveli u civilnom vozilu iz kojeg je izašao prekrivenog lica.

Dvojica iz konavoskog naselja Gabrili na ukradenom skuteru su s kacigama na glavi i uz prijetnju oružjem zaštitaru u ponedjeljak nadomak postaje policije oteli vikend utržak aerodromskog duty free shopa u vrijednosti od oko 700 tisuća kuna.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.