(FOTO) RATNI INVALID TRI SATA ČEKAO SANITETSKI PRIJEVOZ: Ima rak, odsječene prste, vrećicu, pacemaker, crne noge……

07.10.2022. 14:21:00

Vukovarski branitelj i humanitarac Predrag Mišić ne odustaje od pomaganja različitim udrugama, obiteljima i pojedincima koji u svojim nedaćama ne pronalaze izlaz.

Peđa Mišić ovoga puta ponovno aludira na patnju hrvatskog branitelja Mirka Dolića (62). Fotografija koju nam je Mišić poslao nastala je prije dva dana u jednoj zagrebačkoj bolnici u kojoj je, kaže nam, teško bolesni Mirko puna tri sata čekao sanitetski prijevoz.

Foto: Privatna arhiva
Rak, vrećica, odsječeni prsti, pacemaker…

“Katastrofa. Dolić je jako bolestan, boluje od raka, ima dijabetes, zbog čega mu je amputiran palac na nozi. Ima ugrađen pacemaker, odnosno elektrostimulator srca te anus preater, odnosno stomu crijeva na trbušnoj stijenci. Nikada u životu nisam vidio tako crne prste”. 

“Zbog niza nesretnih okolnosti blokirani su im računi”, kaže Mišić koji je sve one koji žele pomoći Mirku pozvao da donaciju uplate na račun njegove Udruge Hrvatski pravoslavni centar:

HR6824070001100257316
BIC OTPVHR2X (obavezno navesti pomoć Mirku Doliću)

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Snježana Vučković/Foto: privatni album

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.